Fysiotherapie

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Misschien kan fysiotherapie u dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat u optimaal kunt (blijven) bewegen.

Heeft u pijnklachten of een blessure in uw armen, benen, schouders of rug, neem dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunt u direct bij ons terecht en hoeft u niet eerst naar de huisarts. U kunt ons ook benaderen voor fysiotherapie indien u een sportblessure heeft, u herstellende bent van een operatie bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie of covid19. Wij begeleiden u hierbij en zorgen dat u weer optimaal kunt bewegen.

Het onderzoek

Tijdens de eerste afspraak met de fysiotherapeut, bespreken wij uw klachten en doen eventueel nader onderzoek. Samen gaan we ook op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. Op basis hiervan stellen wij een diagnose en bespreken de juiste behandelmethode met u.

De behandeling

Bij de meeste klachten kunt u terecht bij een algemene fysiotherapeut. Heeft u specifieke klachten of aandoeningen? In ons team zitten ook fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van specifieke klachten. De behandeling die wij gaan doen past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.