Vergoedingen

Informeer naar uw eigen polisvoorwaarden voor de vergoeding. Meestal gaat de rekening direct naar de zorgverzekeraar. Bent u niet of onvoldoende verzekerd dan krijgt u de nota thuisgestuurd en moet u deze zelf voldoen.
(zie tarieven)

LET OP: wij hebben GEEN contract met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

 

Vergoedingen chronische aandoeningen

Vanaf 1 januari 2012 moet u bij bepaalde chronische aandoeningen de eerste 20 behandelingen zelf betalen. Deze eigen kosten worden gedeeltelijk of geheel vergoed uit uw aanvullende verzekering. Dit hangt van uw pakket af.

 

Kosten niet nagekomen afspraak

Heb je een afspraak, maar ben je verhinderd? Dan kun je deze tot uiterlijk 24 uur voor het aanvangstijdstip zonder kosten annuleren en/of verzetten. Dat kan via het formulier op de contactpagina of bellen/whatsappen.

Zorg dat je ons op tijd mailt of belt, dan voorkom je onnodige kosten voor een niet nagekomen afspraak (€ 35,-). Deze kosten zijn voor eigen rekening, de zorgverzekeraars vergoeden deze niet.

Tarieven

Op de website van De Fysiotherapeut (https://www.defysiotherapeut.com) kunt u informatie vinden over hoe de vergoeding van fysiotherapie geregeld is en wat het verschil is tussen basis- en aanvullende verzekering, etc.

Deze tarieven gelden als u niet aanvullend verzekerd bent of als uw behandeling niet (meer) in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Reguliere zitting fysiotherapie € 42,-
Manuele therapie € 52,-
Geriatriefysiotherapie € 52,-
Kinderfysiotherapie € 52,-
Bekkenfysiotherapie € 52,-

Toeslag behandeling aan huis € 14,-
Toeslag behandeling instelling € 7,-

Screening, intake en onderzoek € 54,-
Intake en onderzoek na verwijzing € 54,-

Fysiofitness 10x(+1 inhaalles) € 120,-