Lucienne Naber-Brummelhuis

Specialisatie: bekkenfysiotherapie (master) en McKenzie therapie

Opleiding / werkervaring

Vanaf februari 2017 ben ik op maandag- en vrijdagochtend werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut, McKenzie therapeut en algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Markelo. Daarnaast werk ik tevens sinds 1988 in het Medisch Centrum “de Oliphant” in Goor.

In mijn carrière ben ik mij gaan specialiseren in aandoeningen die zich voordoen in en rond het bekken, zowel bij vrouwen als mannen. In 2010 ben ik begonnen met de master tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Dat gaf een enorme verdieping. Meer kennis, maar ook de bevoegdheid om, indien nodig, inwendig te mogen onderzoeken. Hierdoor kan een zorgvuldiger diagnose worden gesteld en een effectievere behandeling worden gegeven.

Sinds 2006 ben ik tevens geregistreerd McKenzie therapeut en in die hoedanigheid zie ik veel patiënten met nek- en rugklachten.

Doel / interesse / drijfveer

De combinatie van deze twee specialisaties, bekkenfysiotherapie en McKenzie therapie, ervaar ik als zeer waardevol.

Verbetering van kwaliteit van leven van de patiënt is mijn doel. Pijnklachten en bekkenbodemklachten kunnen behoorlijk van invloed zijn hierop. Mijn dag is goed als mijn patiënten zich beter voelen wanneer ze bij mij de behandelkamer uitlopen en helemaal wanneer ze zeggen dat ze mijn hulp niet meer nodig hebben.

BIG registratienummer: 99033322104