Laura Kok

Specialisatie: bekkenfysiotherapie en McKenzie therapie

Opleiding / werkervaring

Sinds 1988 ben ik werkzaam in Markelo als algemeen fysiotherapeut. Na diverse cursussen te hebben gevolgd is mijn interesse ontstaan voor manuele lymfedrainage (bijvoorbeeld oedeemontwikkeling na borstamputatie) en de problematiek met betrekking tot de bekkenbodem. In 2011 heb ik de opleiding McKenzie afgerond en sindsdien veel toegepast.

Ik geef looptraning bij mensen met etalagebenen (perifeer arterieel vaatlijden), hiervoor ben ik aangesloten bij het chronisch zorg netwerk. Daarbij heb ik ook een specialisatie op het gebied van osteoporose(botontkalking).

Doel / interesse / drijfveer

Als fysiotherapeute sta ik dicht bij de mensen. Onze patiënten melden zich met verschillende klachten waarbij ik ze kan helpen, begeleiden en natuurlijk het liefst van de klachten kan verlossen. De diversiteit aan patiënten spreekt mij zeer aan: jong/oud, man/vrouw, sterk/fragiel en actief/passief. Ik vind het een mooie uitdaging om het vertrouwen van de patiënten te winnen omdat dit voor een groot deel het resultaat bepaalt van de behandeling.

BIG registratienummer: 09035438804