per 1 -1 -2015 Laurens Oling nieuwe eigenaar Fysiotherapie Markelo

Laurens OlingLaurens Oling zal, per 1 januari 2015, Fysiotherapie Markelo overnemen van Henk Tempelman.

Wegens zijn werkzaamheden als consulent bij Rugpoli Twente en docent bij het McKenzie instituut zal Henk de praktijk dan overdragen aan Laurens.

Laurens is in Markelo geboren en woont sinds jaren in Deventer. Na zijn studie fysiotherapie in Enschede, is hij gaan werken in een fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn.

Inmiddels heeft hij ruim 10 jaren werkervaring als fysiotherapeut en heeft in 2007 de opleiding Dry Needling gedaan in Domburg. In 2010 is hij afgestudeerd als Master Manueel Therapie bij de SOMT in Amersfoort.

Dry Needling richt zich op het verminderen van spierknopen(triggerpoints) om spieren te ontspannen en pijnvrij te maken. Er wordt hierbij middels een dunne naald in de spierknoop geprikt. Daarnaast kan er ook i.p.v. een naald, met een pointer impulsen gebruikt worden om spierknopen te verminderen.

Manuele therapie zorgt ervoor dat de blokkades in de wervelkolom en gewrichten opgeheven worden en weer soepel kunnen bewegen. Hiervoor worden milde mobilisaties en manipulaties gebruikt.

Door deze technieken te combineren kunnen veel klachten aan het bewegingsapparaat snel en effectief verholpen worden.

Comments are closed.

top

PRIVACY VERKLARING